Tel.:
China Opblaasbaar waterpark fabrikant
King Inflatable Co.,Limited

De beroeps creeert pret en geluk!

Thuis

King Inflatable Co.,Limited

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

King Inflatable Co.,Limited

 

Opblaasbare de koning is fabrikanten met een handelsmerkregistratie die dichtbij 10 jaar ervarings in de opblaasbare industrie heeft. Wij werden opgericht in 2012 en hebben de faciliteit van de ongeveer 10000 vierkante metersfabriek. Integrerend het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop, hebben wij de beste opblaasbare stuk speelgoed ontwerpers, de deskundige naaiende arbeiders, de verzegelende arbeiders en de uniek innovatieve producten. Wij dringen op onze op dienstverlening gerichte waarde van de ondernemingskern van „op integriteit-Gebaseerd aan, te winnen kwaliteit, bereiken win-win“.

 

Hoofd opblaasbaar in onze productielijn voor u, brede waaier van keuzen, als: Opblaasbaar waterpark, Opblaasbare Uitsmijter, Opblaasbare Dia, Opblaasbare Tent, Reclame Inflatables, Opblaasbare Waterspelen, Opblaasbaar Zwembad, Opblaasbare Hindernis, Opblaasbaar Aanplakbord, Opblaasbare Boten, Opblaasbare Combo, Opblaasbare Playland, Opblaasbare Vorm, Opblaasbare Hemeldanser, Opblaasbare Sporten, Opblaasbare waterdia etc.

 

Het hoogste kwaliteitsmateriaal wordt altijd toegepast op onze inflatables, worden allemaal gemaakt van de beste materiële leveranciers in het chemische product van China - Plato-; alle materiaal ontmoet Engels-71 EN14960, SGS, EN71-certificatie. Al product wordt geïnspecteerd door waterdicht, vuurbestendigheid, koud-bestand en druk-weerstand. Ook, wordt de basis op het perfecte ontwerp, de grondstof van onze inflatables verwijderd het langs geautomatiseerde automatische scherpe systeem dat de perfecte vorm van elke producten kan verzekeren.

 

Wij hebben een team van hoogste ontwerpers die in het gebruiken sofrware als Rinoceros professioneel zijn verzameld, trekt Maya, Corel, Keyshot, Photoshop, CAD, 3Dmax, enz. Wij kunnen om het even welke opblaasbare proeucts ontwerpen en veroorzaken om aan uw behoeften, uw begroting, uw plan en uw plaats tegemoet te komen. Allen u moet doen is vangst een idee en wij zullen de rest voor u doen

! Wij zullen snelle levering, betaalbare prijzen en de perfecte naverkoopdiensten voor nieuwe en oude klanten verlenen.

 

 

China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0 Bedrijfsamenvatting
Vestig Jaar: 2012
Plaats: Guangzhou, China
Fabrieksgrootte: 10000㎡ + 3000㎡
Werknemersaantal: 150
Hoofdmarkt:  Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Zuidoost-Azië, heeft de Opblaasbare producten van Koning aan meer dan 80 Landen en Gebieden over de hele wereld verkocht
Hoofdproducten:  Opblaasbaar waterpark, Opblaasbare tent, opblaasbare Misstapn Dia, opblaasbare sportspelen, opblaasbare uitsmijterkasteel/dia's en reclame inflatables, zijn er meer dan 6000 verschillende producten van Opblaasbare Koning over de hele wereld verkocht aan
Jaarlijkse Outputwaarde: USD 3800000,00
Hoofdmachines:

Autosnijmachine: 2pcs

Lassenmachine op hoge temperatuur: 10pcs

De hoge machine van het frequescylassen (25000w): 2pcs

Digitale drukmachine: 1pc

Japanse naaimachine: 25pcs

Chinese naaimachine: 35pcs

Ponsenmachine: 2pcs

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : Opblaasbare koning

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

Certificates: CE,UL,SGS,EN14960,EN71

geschiedenis van het bedrijf

Succesvol Geval: 

 

Bezoek Singapore (5K-gebeurtenis): Onze fabriek heeft de opblaasbare producten van 5K voor de klant van Singapore in 2015 geproduceerd, is de 5K-gebeurtenis gehouden in Sentosa in Maart, 2016. Er zijn 11000 mensen die de gebeurtenis bijwonen.

       China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

Bezoek Amerika (onze oude cliënten en nieuwe cliënten): In Denver, heeft een cliënt 1200m lange stadsdia gekocht, is deze grote gebeurtenis gehouden in 2016, hebben vele mensen het bijgewoond. Bovendien, wij bezochten etc. ook vele cliënten in Las Vegas, Nieuw Berlijn, Chicago, New York, Orlando, Miami, Charlotte 

      China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1

      China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 2

Bezoek Thailand (het spreken het opblaasbare project van het waterpark): Vele cliënten hebben heel wat waterparken van ons bedrijf gekocht.

      China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 3

      China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 4

Bezoek Seychellen (Installatie grote luchtdichte tent): De cliënt heeft een grote luchtdichte opblaasbare tent in 2016 gekocht, stuurt Ons bedrijf twee personeelsleden naar Seychellen en helpt de cliënt om de tent te installeren 

       China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 5

China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 6

 

bedrijfsdiensten

China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

De konings Opblaasbare Dienst:

 

Wij concentreren ons bij de superieure Dienst 

 

1,12 u fastresponse;

2.Free steekproef Materieel /accessories;

beschermde 3.Payment;

4. op tijd levering. Verscheept binnen 48 uren na het ontvangen van de definitieve betaling。

5.Active na-verkopen de dienst en beschikbare installatieservice.for jaar 1-2 garantie, tijdens de garantie voor normaal gebruik, als de producten de kwaliteit van de werkmansvaardigheid probnlems hebben en over proudcts kunnen niet herstellen of kunnen niet gebruiken snellen, zouden wij nieuw voor vrij produceren.

 

Betreffende kwaliteit, zijn wij ernstig 

 

1.Provide u het vrije 3D ontwerp als het noodzakelijk is;

 

2.quality controle vóór verzending, voor gebeëindigd allen - producten, zullen wij productkwaliteit het testen, geen kwestie uitvoeren hoe groot het product is, hoe moeilijk het proces is. Wij zullen foto's aan de klant nemen en zullen de goedkeuring van de klant alvorens krijgen te verschepen.

 

3.Neither snijden grootte noch gebruiken slecht materiaal, al materiaal dat wij worden verklaard door CCE, UL, EN14960, EN71, hebben gebruikt verzekeren de kwaliteit goed is.

 

4.professional de suggestie, wordt Professionele raad van de materialen gegeven die voor productie, personeelsgebruik, en speciale plaatsvereisten worden gebruikt.

 

de technologievoordeel van 5.The lates.

 

 

Vóór verkoop: Met de beste dienst voor u om uw elke vraag te beantwoorden. Maak de verwante tekening voor uw verwijzing, verzeker machine die kan produceren wat u zonder enige fouten wilt. Maar als niet kan, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

 

Middenverkoop: Wij zullen ons beste om met u en sovle uw probleem, indien mogelijk proberen te communiceren, welkom om onze fabriek te bezoeken en wij zullen persoon schikken om u op te nemen. Zodra u orde plaatst, zullen wij het gehele productieproces strikt controleren.

 

Na verkoop: Wij zullen opvolgen uw orde, met inbegrip van pakket, verzending, tijd, verzekering, installatie enz. Natuurlijk, onze machine zal in 2 jaar nadat u onze producten ontving worden gewaarborgd, kunnen wij installatievideo/beelden/ingenieurs voor u verstrekken. 360 graden de dienst voor u.

Bedrijfteam

 

 Internationaal Verkoopteam: Een zeer professioneel en uitstekend team 

 

Ons verkoopteam overzee is een team met professionele productkennis en professionele productie en kwaliteitsraad.

China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1

 

         Productieafdelingteam voor het Naaien van Opblaasbare Producten

                 

Het grootste deel van onze productiearbeiders zijn in de opblaasbare industrie meer dan 5 jaar, geweest en producten kunnen produceren die klanten aan behoeften, hoogte - kwaliteit, en gedetailleerde die ontwerpdetails voldoen op beelden, ontwerpen en klantenbehoeften worden gebaseerd. Geef onze klanten maximumtevredenheid

      China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Onze termijn

 

China King Inflatable Co.,Limited Bedrijfsprofiel 3

  

      

King Inflatable Co.,Limited
Zaal 919, Hehuixintiandi-de Bouw, NO.241, Helong Zes Weg, Renhe-Stad, BaiYun-District, Guangzhou-Stad, China
Tel.:86-20-29172017
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Opblaasbaar waterpark Leverancier. © 2014 - 2021 inflatablewaterfun.com. All Rights Reserved.